Met jong talent kom je verder

Met Jong talent kom je verder

Ook als maatschappelijke organisatie heb je te maken met een krappe arbeidsmarkt én een snel veranderende wereld. Hoe trek je dan jong talent aan, om zelf ook te blijven vernieuwen?
Geen zorgen: wij vinden precies die talenten waar jij als werkgever naar op zoek bent. Niet door CV’s te schuiven, maar door de juiste persoon voor de juiste plek en de juiste opdracht te vinden én binnen te halen.
Daar stopt het niet: wij begeleiden het talent een jaar lang bij jou op de werkvloer én bij ons in de Crew Class. Zodat hij of zij na een jaar – als goed ingewerkte professional – door kan stromen in jouw organisatie, zonder extra kosten.

Waarom?

Waarom we dit doen? Omdat wij maatschappelijke organisaties graag helpen om het verschil te maken. En omdat wij geloven dat jong talent hieraan kan – en vooral ook wil – bijdragen. Daarom investeren wij, samen met jou als werkgever, in talent. In The New – de verschilmakers.
Onze Crew van Adviseurs, Recrewters, Talent Trainers en Talent Managers, staat klaar om het talent én jou als opdrachtgever te servicen. We koppelen jullie op basis van persoonlijkheid, cultuur, drijfveren en ambitie. En zorgen door continue begeleiding en ondersteuning dat deze match duurzaam is.

Zo werken we

In vijf stappen vinden we het talent dat bij jouw organisatie én de opdracht past. Het talent staat een jaar bij ons op de payroll, maar start direct bij jou op de werkvloer. 85% van de talenten die starten, stroomt na een jaar in bij de organisatie. Zo werkt het:

Onze Talenten maken het verschil...


Aan de slag met jong talent?

Ben je op zoek naar talent of heb je een vraag? Neem contact met ons op of laat ons contact opnemen met jou via onderstaand formulier. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur van ons.
The New Crew opzoek naar talenten