Samen Verschil Maken Bij De Overheid
Samen Verschil Maken Werken Bij De Overheid Landelijk Europees Iedere Achtergrond Bijdrage Maatschappij Administratie Kantoor Mobiel The New Crew
Is werken bij de overheid grijs en saai? Zeker niet. Want alles wat landelijk of Europees besloten wordt, komt uiteindelijk op het bord van de gemeente. Of het nu een grote of kleine gemeente is: dit is de plek waar jij iets kunt toevoegen aan de (lokale) wereld. De overheidsinstellingen zijn hiervoor volop bezig met digitalisering en vernieuwing. En daar is een frisse blik voor nodig, die jij kan brengen.

WERKEN BIJ DE OVERHEID

De overheid werkt graag met starters: de jonge generatie, die nieuwe ideeën meebrengt. En wat jouw studieachtergrond ook is: samen met jouw team draag je bij aan de maatschappij. Maar, hoe kom je op de juiste plek terecht? En welke mogelijkheden zijn er? Wij – The New Crew – helpen je aan de baan die bij je past. Je werkt een jaar via ons bij een gemeente, zodat wij je met training en begeleiding kunnen helpen aan de juiste carrièrestart.
Zij pakten die kans bij The New Crew

WAT JE PRECIES GAAT DOEN?

Dat verschilt per gemeente en per domein. Het sociaal domein focust zich bijvoorbeeld op maatschappelijke onderwerpen, het ruimtelijk domein op de inrichting van een stad of dorp. Wat jij bijvoorbeeld gaat doen:
  • Projecten coördineren of leiden om beleid uit te voeren en doelen te halen
  • Medewerkers adviseren over budgetten of meedenken over planning & control
  • Datagedreven werken om burgers nog beter (online) te kunnen helpen
  • Beleid maken: tekorten jeugdzorg verminderen of onderzoeken welke initiatieven bijdragen aan duurzaamheidsdoelstellingen

THE NEW CREW IN HET KORT:

Talent Talks

Schrijf je in

Klaar om het verschil te maken bij de overheid? Of weet je nog niet precies wat je wilt? Wij helpen je om jouw plek te vinden. Stuur je gegevens en we nemen snel contact op!