Verschil maken in zorg en welzijn
Het verschil maken in zorg en welzijn
VERSCHIL MAKEN IN DE ZORG
Wanneer je in de zorg werkt, werk je met z’n allen aan één gezamenlijk doel: goede zorg leveren aan patiënten en cliënten. Zorginstellingen zijn hiervoor bezig om hun hulpverlening steeds innovatiever en persoonlijker te maken. De zorgbranche vernieuwd zichzelf door het werk van het zorgpersoneel zo efficiënt en effectief mogelijk te maken. En jouw ideeën en frisse blik zijn hierbij nodig om vooruit te blijven komen.
Werken in de zorg
Maar, hoe kom je als starter op een uitdagende functie in de zorg terecht? En welke mogelijkheden zijn er? Wij – The New Crew – helpen je aan de baan die bij je past. Want wij weten uit ervaring dat je geen zorggerelateerde studie nodig hebt om impact te kunnen maken. Je werkt een jaar via ons bij een zorginstelling, zodat wij je met training en begeleiding kunnen helpen aan de juiste carrièrestart.
Zij pakten die kans zorg en welzijn

WAT JE PRECIES GAAT DOEN?

Dat hangt van de organisatie, de job én jouw wensen af. Want bijdragen aan de zorg kan vanuit heel veel verschillende hoeken. Een aantal voorbeelden van de kansen die voor jou klaarliggen:
  • Complexe (financiële) vraagstukken oplossen
  • Processen optimaliseren en collega's (verder) helpen
  • Onderzoek schrijven, uitvoeren en de resultaten delen
  • Informatiestromen analyseren en verduidelijken

THE NEW CREW IN HET KORT:

Talent talks

Schrijf je in

Klaar om het verschil te maken in de zorg? Of weet je nog niet precies wat je wilt? Wij helpen je om jouw plek te vinden. Stuur je gegevens en we nemen snel contact op!