Verschil Maken In Het Ziekenhuis
Verschil Maken In Het Ziekenhuis
Verschil maken in de zorg
Werken in een ziekenhuis is niet zomaar een baan. Het is een maatschappelijke job waar je de kans krijgt écht iets toe te voegen. Academische en regionale ziekenhuizen zijn hiervoor bezig met een enorme innovatieslag: denk aan zorgrobots, e-consults, het elektronisch patiëntendossier. Door te digitaliseren en optimaliseren hebben hulpverleners namelijk meer tijd en aandacht voor patiënten. En daar kan jij aan bijdragen.
Werken in een ziekenhuis
Maar, hoe kom je als starter op een uitdagende functie in het ziekenhuis terecht? En welke mogelijkheden zijn er? Wij – The New Crew – helpen je aan de baan die bij je past. Óók als je niet uit de zorg komt. Je hebt namelijk geen medische – en zelfs geen technische – kennis nodig om verschil te maken in het ziekenhuis. Je werkt een jaar via ons bij een ziekenhuis, zodat wij je met training en begeleiding kunnen helpen aan de juiste carrièrestart.

Zij pakten die kans in het ziekenhuis

WAT JE PRECIES GAAT DOEN?

Dat hangt af van wat er bij je past. En dat is precies wat we samen gaan onderzoeken. Je gaat in ieder geval het zorgpersoneel ondersteunen, zodat zij hun werk effectiever en efficiënter kunnen doen. Dat betekent in de praktijk bijvoorbeeld:
  • Data analyseren en inzetten om apps en e-consults te verbeteren
  • Zorgprocessen optimaliseren zodat er meer tijd is voor de patiënt
  • Geldstromen beheren zodat kan worden voldaan aan kwaliteitseisen en wetgeving
  • Datagestuurd werken zodat zorgbehoevende patiënten eerder in beeld komen

THE NEW CREW IN HET KORT

Talent Talks

Schrijf je in

Klaar om het verschil te maken in de zorg? Of weet je nog niet precies wat je wilt? Wij helpen je om jouw plek te vinden. Stuur je gegevens en we nemen snel contact op!